Kirjastonhoitaja - Orimattilan kaupunki

Kirjastonhoitaja - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupunginkirjasto hakee kirjastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen
1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastonhoitajalle tarjoamme viihtyisiksi remontoidut tilat, joissa on mahdollisuus kehittää kirjaston toimintaa yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Kirjastonhoitaja vastaa kokoelmasta, työvuoroista sekä viestinnästä. Hän osallistuu asiakaspalveluun ja päivittäisiin järjestelytehtäviin mahdollisuuksien mukaan. Kirjastotoimenjohtajan poissa ollessa hoitaja sijaistaa esimiestään ja osallistuu tarvittaessa paikalliseen sekä seudulliseen yhteistyöhön. Tehtävä sisältää iltavuoroja.

Etsimältämme henkilöltä edellytämme soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa, johon sisältyvät kirjastoalan opinnot. Toivomme joukkoomme avointa, ideoivaa ja rohkeaa työntekijää, joka hahmottaa keskisuuren kirjaston kokonaisuuden ja hallitsee ajanmukaiset digitaaliset palvelut ja laitteet. Sijaintimme kulttuuritalossa edellyttää myös kykyä suunnitella ja toteuttaa tapahtumia ja toimia niissä aktiivisesti. Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Viikoittainen työaika on 36 t 45 min. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme työsuhteessa neljän kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta 27.5.2019 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen.

Läs mer

http://www.orimattilankirjasto.fi/
http://www.orimattila.fi

Kirjastotoimenjohtaja Kirsi Lähde
040 1864840
kirsi.lahde@orimattila.fi

Orimattilan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Kirjasto
Adress: Lahdentie 65, 16300 Orimattila

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkaille Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Mer om arbetsgivaren