Kirjastonhoitaja - Naantalin kaupunki

Kirjastonhoitaja

Kirjastonhoitajan toimen hakuaikaa jatketaan 5.8.2019 asti siten, että paikkaa jo hakeneet huomioidaan haussa.

Naantalin kaupunginkirjastossa on haettavana kirjastonhoitajan toimi, joka täytetään 1.9.2019 alkaen.

Kirjastonhoitajan työhön sisältyy asiakaspalvelua, kokoelmatyötä, aktiivista yhteistyötä erityisesti alakoulun kanssa, mutta myös alueen muiden toimijoiden kanssa. Työhön kuuluu aamu-, ilta- ja lauantaityötä. Kirjastonhoitaja työskentelee ensisijaisesti Merimaskun lähikirjastossa ja tarvittaessa myös muissa Naantalin kirjastojen toimipisteissä. Merimaskun lähikirjaston yhteydessä on myös palvelupiste, jonka tehtävät sisältyvät kirjastonhoitajan toimeen. Naantalin kirjasto kuuluu Vaski-kirjastoihin.

Kirjastonhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Tehtävä edellyttää sekä yhteistyökykyä että kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja oma-aloitteista otetta työhön. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Koeaika on kuusi kuukautta. Palkka ja muut työsuhteen ehdot ovat KVTES:n mukaiset.
Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Lisätietoja: kirjastotoimenjohtaja Tarja Tuomi, puh. 044 7334 786 ja osastonjohtaja Riitta Kari, puh. 044 4171 219. Sähköposti: etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi.

Naantalin kaupunki, Sivistyspalvelut, Kulttuuripalvelut, Kirjastotoimi
Osoite: Iskolantie 9, 21160 Merimasku

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen yli 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan