KIRJASTONHOITAJA (30.5.19) - Joensuun kaupunki

KIRJASTONHOITAJA (30.5.19) - Joensuun kaupunki

Kirjastonhoitaja, Joensuun seutukirjasto
Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 110 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen. Seutukirjasto toteuttaa myös alueellista kehittämistehtävää Pohjois-Karjalan alueella.
Haemme seutukirjastoon Liperin kirjastoille kirjastonhoitajaa. Pääasiallinen toimipiste on Ylämyllyn kirjasto, mutta työvuoroja on myös kahdessa muussa toimipisteessä ja tarvittaessa myös kirjastoautossa.
Liperi on reilun 12 000 asukkaan nuorekas ja uudistuva kunta, jossa kaikki tarvittava eli luonto, palvelut ja yrittäjyys ovat luonnollisesti lähellä kolmessa taajamassa. Yhdessä tekemisellä luomme asukkaille ja toimijoille hyvät olosuhteet myös tulevaisuudessa.
Työtehtäviin kuuluvat lasten ja nuorten kirjastotyö Liperin kirjastoissa sekä sen suunnitteluun ja kehittämiseen osallistuminen seutukirjastossa. Työ sisältää mm. kirjavinkkausta ja kirjastonkäytön sekä tiedonhallintataitojen opetusta. Lisäksi työhön kuuluvat osallistuminen Ylämyllyn kirjaston asiakaspalveluun ja koko kirjaston kokoelmatyöhön sekä kaikenlainen yhteistyö paikallisten yhteistyökumppanien kanssa. Kirjastonhoitaja osallistuu myös kaikenikäisille suunnattujen tapahtumien järjestämiseen sekä seutukirjaston tiedottamiseen.
Toivomme hakijalta innokkuutta ja positiivista otetta lasten ja nuorten kanssa työskentelyä kohtaan sekä kiinnostusta kokeilla uusia työtapoja kaikissa kirjaston palveluissa. Esiintymis- ja tiimityötaidot sekä tieto- ja viestintätekninen osaaminen ovat myös oleellisia tässä työssä. Työ on kaksivuorotyötä.
Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto tai alempi yliopistossa suoritettu korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR042).
Tehtävä täytetään 1.8.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.
Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.
Hakuaika päättyy 30.5.2019 klo 15.00.
Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.
Haastattelut tullaan pitämään viikolla 25.
Tiedusteluihin vastaavat kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, puh. 050-4725352, suvi.pirnes-toivanen@joensuu.fi ja kirjastonjohtaja Kirsi Nieminen, puh.050-3105459, kirsi.nieminen@joensuu.fi

  • Jobb
  • jns-2919
  • 16.5.2019 - 30.5.2019 15:00
  • JoensuuNorra Karelen

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki.

Mer om arbetsgivaren