Skip to main content
test
Kirjastonhoitaja/lasten- ja nuorten - Korsholms kommun

Oletko taitava ideoimaan ja tekemään yhteistyötä? Pidätkö lasten ja nuorten parissa työskentelystä?
Mustasaaren kirjasto on palveluhenkinen, monipuolinen ja viihtyisä työpaikka. Haemme kirjastoon nyt kokoaikaiseen työhön innostunutta kirjastonhoitajaa, joka vastaa lasten ja nuorten osastosta. Kirjaston toiminta on hajautettu neljään sivukirjastoon, kirjastoautoon ja pääkirjastoon.

Kirjastonhoitajana vastaat lasten ja nuorten kirjakokoelmasta ja toimit yhteistyössä suomen- ja ruotsinkielisten koulujen ja päiväkotien kanssa. Pidät lukutuokioita ja kirjavinkkauksia, osallistut tapahtumien suunnittelun ja opastat kirjaston käytössä. Ryhmien vetäjänä olet aktiivinen ja tarmokas. Työhösi sisältyy aineiston valinta lasten ja nuorten kirjakokoelmaan ja kokoelmasta huolehtiminen sekä osallistuminen kirjastopalveluiden kehittämiseen. Osa työstä on asiakaspalvelua pääkirjastossa (noin 28 % viikkotyöajasta) ja siihen kuuluu säännöllisiä ilta- ja lauantaivuoroja.

Haemme kirjastonhoitajaksi sinua, joka olet positiivinen ja itseohjautuva, haluat tehdä työtä lasten ja nuorten parissa ja osaat punoa uusia verkostoja. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen ruotsin kielen taito ja hyvä suomen kielen taito. Edellytämme lasten ja nuorten kirjallisuuden hyvää tuntemusta. Suurin painoarvo on henkilökohtaisilla ominaisuuksilla, kuten kommunikatiivinen ja pedagoginen lähestymistapa, aloitteellisuus, luovuus ja hyvät yhteistyötaidot. Ansioksi katsomme kirjasto- ja informaatioalan koulutuksen, digiosaamisen, kokemuksen lukemista edistävistä toimista ja kirjastotyöstä sekä muun kielitaidon.

Työsi on Mustasaaren pääkirjastossa Sepänkylässä, mutta koska teet yhteistyötä kunnan sivukirjastojen sekä päiväkotien ja koulujen kanssa, edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Työaika on 36 tuntia 15 minuuttia / viikko.

Työsuhde alkaa 1.7.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valittavan on esitettävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kirjastopalveluiden päällikkö Maria Kronqvist-Berg, puh. 044 727 1212, maria.kronqvist-berg@mustasaari.fi.

Lisätietoja

Mustasaaren kunta, hyvinvointipalvelut, kirjastotoiminta

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman ja hyvinvoivia yrityksiä. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Skolvägen 1, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb