Skip to main content
test
Kirjastonhoitaja - Tusby kommun

Tuusula - tekemisen taidetta!

Tuusula on kunta, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän: keskisuuren kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Meillä työskentelee 1600 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät lähes 40 000 asukkaamme arjesta mahdollista.

Tuusulan kunnassa toimii pääkirjasto, Jokelan ja Kellokosken lähikirjastot sekä kirjastoauto Kirre.

Haemme kirjastopalveluihin kirjastonhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tuusulan pääkirjastoon.

Kirjastonhoitaja vastaa koko kirjaston viestinnästä ja sen kehittämisestä. Tehtäviin kuuluu lisäksi asiakaspalvelua, kokoelmien hoitoa sekä osallistumista lukemisen edistämistyöhön ja tapahtumien ja opastuksien järjestämiseen osana aikuisten kirjastopalveluiden tiimiä. Tuusulan kunnankirjastossa työskentelee 26 henkilöä, joista 14 pääkirjastossa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta viestinnän tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä itsenäistä ja aktiivista työotetta. Arvostamme kokemusta tapahtumatuotannosta, aikuisten lukemisen edistämistyöstä sekä yhteistyötaitoja, joustavuutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme kehitysmyönteisen ja eteenpäin suuntaavan työyhteisön ja kirjaston, jossa jokainen pääsee toteuttamaan omia vahvuuksiaan ja kiinnostuksen kohteitaan tehtävänkuvasta riippumatta. Kannustamme henkilökuntaamme vahvistamaan osaamista muuttuvassa kirjastotyössä.

Työaikaan sisältyy säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Työ alkaa 3.10.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa kirjastotoimenjohtaja Annastiina Louhisalmi, p. 040 314 3442 tai sp annastiina.louhisalmi@tuusula.fi tai osastonjohtaja Riikka Mustajärvi, p. 040 314 3445 tai sp riikka.mustajarvi@tuusula.fi.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti 21.8.2022 klo 16.00 mennessä osoitteessa www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb