Kirjastonhoitajan sijaisuus - Ranuan kunta

Kirjastonhoitajan sijaisuus

Ranuan kunnan sivistystoimi ilmoittaa haettavaksi kirjastonhoitajan toimen määräajaksi 1.9.2019 - 31.8.2020. Sijaisuutta voidaan myöhemmin jatkaa 28.2.2021 saakka. Sijoituspaikkana Ranuan kunnan pääkirjasto. Ranualla toimii myös kirjastoauto.

Kirjastonhoitajan keskeisiä työtehtäviä ovat asiakaspalvelun lisäksi kokoelmatyö, kaukopalvelu sekä monipuolisesti kirjastonhoitajan tehtävänkuvaan kuuluvat tehtävät.

Kelpoisuusehtona on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä otetta kirjastotyöhön, vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Katsomme eduksi monipuolisen kirjallisuuden ja musiikkiaineistojen tuntemuksen. Ranualla käytämme Koha-kirjastojärjestelmää ja olemme osa Lapin kirjastoja.

Työaika on 36,75 tuntia viikossa ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Työ sisältää myös iltatöitä.

Sähköiset hakemukset 1.8.2019 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Määräaikaiseen toimeen valitun on toimitettava ennen työn aloittamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.ranua.fi

Vesa Sarajärvi, kirjastotoimenjohtaja, p. 050-5383873, vesa.sarajarvi@ranua.fi
tai Ranuan kunnankirjasto, p. 0400-949319

Ranuan kunta, Sivistystoimi
Osoite: Kirkkotie 7, 97700 Ranua

Ranuan kunta on Lapin maakunnan eteläosassa sijaitseva, pinta-alaltaan laaja, noin 4000 asukkaan osaamista ja ahkeruutta arvostava lapsiystävällinen kunta. Luonto ja rauhallinen asuinympäristö tarjoavat hyvät edellytykset asukkaiden viihtymiselle. Kunnan palveluksessa on noin 300 vakinaista viran- ja toimenhaltijaa. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on kunnalle erittäin tärkeää. Kunnassa sijaitsee maailman pohjoisin eläinpuisto, RanuaZoo. Kunta tunnetaan myös hillapitäjänä.
www.ranua.fi

Tutustu työnantajaan