KIRJASTONJOHTAJA, LÄHIKIRJASTOT (30.5.19) - Joensuun kaupunki

KIRJASTONJOHTAJA, LÄHIKIRJASTOT (30.5.19) - Joensuun kaupunki

Kirjastonjohtaja, Joensuun lähikirjastot
Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 110 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen.
Joensuun seutukirjastoon etsitään KIRJASTONJOHTAJAA lähikirjastoille. Joensuun kaupunkialueella on kolme lähikirjastoa: Rantakylä, Karsikko ja Nepenmäki. Henkilökuntaa on johtajan lisäksi yhteensä 6. Kirjastonjohtajan tehtäviin kuuluu lähikirjastojen johtaminen, toiminnan kehittäminen sekä seutukirjaston strategisen johtoryhmän jäsenenä osallistuminen koko seutukirjaston toiminnan kehittämiseen.
Tehtävässä edellytetään innovatiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Esimieskokemus, kirjastojärjestelmä- ja viestintäosaaminen katsotaan eduksi. Kirjastonjohtajalta toivotaan hyviä verkostoitumistaitoja ja mielenkiintoa toimia yhteistyössä kaupungin ja alueen kulttuuritoimijoiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tehtävään kuuluu asiakaspalvelutyötä ja iltavuoroja.
Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR020).
Virka täytetään 1.8.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.
Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.
Hakuaika päättyy 30.5.2019 klo 15.00.
Virkaa haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.
Haastattelut tullaan pitämään viikolla 26.
Tiedusteluihin vastaa kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, puh. 050-4725352, suvi.pirnes-toivanen@joensuu.fi

  • Jobb
  • jns-2918
  • 16.5.2019 - 30.5.2019 15:00
  • JoensuuNorra Karelen

Joensuu on yli 76 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki.

Mer om arbetsgivaren