Kirjastotoimenjohtaja - Laihian kunta

Kirjastotoimenjohtajan tehtävänä on johtaa Laihian kirjastotointa, johon kuuluu pääkirjasto ja kirjastoauto. Johtamistehtävien ohella kirjastotoimenjohtaja osallistuu kirjaston asiakaspalvelutyöhön sekä vastaa kunnan kulttuuripalveluiden tuottamisesta.

Virkaan valittavalta vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaitoa ja hyvää perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan. Edellytämme myös, että hakija on suorittanut korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot joko osana tutkintoaan tai tutkintonsa lisäksi. Arvostamme lisäksi yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kokemusta kunnallishallinnosta sekä vankkaa näkemystä kirjastotoiminnan kehittämisestä.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Laihian kunta on savuton työpaikka.

Läs mer

http://www.laihia.fi

Lisätietoja antavat vt. sivistys- ja vapaa-ajanjohtaja Paula Hauru, paula.hauru@laihia.fi, puh. 050 372 8966 ja vt. kirjastotoimenjohtaja Virpi Havina, virpi.havina@laihia.fi, puh. 040 4836 327.
Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä.

Laihian kunta
Adress: Laihiantie 50, 66400 Laihia

Laihia on kehittyvä ja elinvoimainen maaseutukunta, joka sijaitsee Pohjanmaalla, Vaasan välittömässä läheisyydessä. Erinomainen sijainti Vaasan kupeessa, alueen kasvava elinkeinotoiminta sekä erinomaiset liikenneyhteydet tekevät Laihiasta vireän ja asukasluvultaan jatkuvasti kasvavan kunnan.
Laihia on viisaan euron kunta, jossa panostetaan järkevään taloudenpitoon ja peruspalveluihin. Yritystoiminta on vilkasta ja elinvoimaista. Kunnassa toimii useita eri teollisuudenalojen yrityksiä, jotka työllistävät merkittävän määrän henkilöitä. Laihia on myös tunnettu ystävällisistä ja palveluhaluisista pienyrittäjistään, joiden asiakkaiksi tullaan kauempaakin.
Vapaa-ajanviettoon kunnassa on tarjolla monipuolisia harrastusmahdollisuuksia, hyviä liikuntapaikkoja ja vireää yhdistys- ja järjestötoimintaa.

Mer om arbetsgivaren