Kirjastovirkailija - Orimattilan kaupunki

Kirjastovirkailija

Orimattilan kaupungin kirjastopalveluissa on haettavana vakituinen kirjastovirkailijan tehtävä 1.9.2019 alkaen.

Orimattilan kaupunginkirjasto etsii ahkeroivaan joukkoonsa yhteistyökykyistä ja ennakkoluulotonta kirjastovirkailijaa, joka ei pelkää tarttua toimeen. Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon (60 op.) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Painotamme kiinnostusta lasten-/nuortenkirjastotyöhön ja kokemusta tästä. Toivomme avoimeen ja iloiseen joukkoomme motivoitunutta osaajaa, joka tuntee olonsa kotoisaksi asiakkaiden parissa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viikoittainen työaika on 36,75 ja työhön sisältyy säännöllistä iltatyötä.

Tehtävään valittavan tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta 24.6.2019 kello 15:00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen.

Lisätietoja

http://www.orimattilankirjasto.fi/
http://www.orimattila.fi

Kirjastonhoitaja Elina Kelovesi
044 781 3570
elina.kelovesi@orimattila.fi
Kirjastotoimenjohtaja Kirsi Lähde
040 186 4840
kirsi.lahde@orimattila.fi

Orimattilan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Kirjasto
Osoite: Lahdentie 65, 16300 Orimattila

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkaille Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Tutustu työnantajaan