Kirjastovirkailija

Hangon kaupunginkirjastoon haetaan aktiivista ja innostunutta virkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Sijoituspisteenä tulee olemaan pääkirjasto. Työhön kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä lauantaityötä. Työaika on 36,15 tuntia viikossa.

Virkailijan päätehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ja -opastuksen lisäksi kokoelmatyötä. Muihin työtehtäviin vaikuttavat mm. työnhakijan osaaminen ja kiinnostuksen kohteet.

Edellytämme hyviä asiakaspalvelutaitoja, kykyä sujuvaan vuorovaikutukseen ja viestintään monenlaisten ihmisten kanssa sekä hyvää organisointikykyä. Työ edellyttää suomen ja ruotsin kielen hyvää suullista taitoa ja englannin kielen tyydyttävää suullista taitoa.

Luemme eduksi kiinnostuksen osallistua lukemisen edistämiseen. Arvostamme myös tieto- ja viestintätekniikan osaamista ja kiinnostusta digipalvelujen käytön opastuksiin kirjastossa sekä kokemusta Koha-kirjastojärjestelmän käytöstä. Olemme osa Helle-kirjastokimppaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Hakuaika päättyy 30.9.2020 klo 16.00 ja toimeen haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivuston kautta. Myös kirjalliset hakemukset huomioidaan. Ennen työsuhteen alkamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.hanko.fi/kirjasto

Tutustu työnantajaan

Kirjastotoimenjohtaja Milla Kuronen, puh. 040 135 9382, milla.kuronen@hanko.fi

Hangon kaupunki, Kulttuuri
Osoite: Vuorikatu 3-5, 10900 Hanko

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla

Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Olemme savuton kunta.