Kirjastovirkailija - Kangasalan kunta

Kangasalan kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut hakee kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2021 alkaen.

Haemme innostunutta, kehittävällä otteella työhön suhtautuvaa kirjastoammattilaista vakituiseen kirjastovirkailijan työsuhteeseen sijoituspaikkana tällä hetkellä Kangasalan pääkirjaston lasten ja nuorten kirjastopalvelut. Kirjastovirkailijan tehtävään kuuluu tieto- ja asiakaspalvelun lisäksi lasten ja nuorten kokoelmatyö, tiedonhankinnan opetus, kirjavinkkaus erityisesti yläkouluille, lukemisen edistämiseen liittyvät tehtävät, lasten ja erityisesti nuorten tapahtumien suunnittelu ja toteutus sekä aktiivinen sidosryhmäyhteistyö mm. kaupungin kulttuuri- ja nuorisopalveluiden kanssa.

Kirjastovirkailija työskentelee osana lasten ja nuorten palveluiden tiimiä ja tehtävä tukee osaltaan lasten ja nuorten palveluista vastaavien kirjastonhoitajien sekä peli- ja mediakasvatukseen erikoistuneen kirjastonhoitajan työtä. Tehtävä sisältää työvuoroja myös kirjastoautossa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä esiintymiskykyä. Arvostamme innokkuutta ja osaamista erityisesti nuorten kanssa työskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov.) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto.

Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputöitä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Palvelussuhde täytetään 6 kuukauden koeajalla. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi/kirjasto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirjastopalvelujohtaja Annamari Nikara-Nummi p. 050 373 8648 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut, Kirjastopalvelut

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Keskusaukio 2, 36200 Kangasala, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb