Skip to main content
test
Kirjastovirkailija - Träskändä stad

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Oletko idearikas ja nautit erilaisten asiakasryhmien parissa työskentelystä?

Olisitko sinä uusi Järvenpään kaupungin KIRJASTOVIRKAILIJA?

Järvenpään kirjasto kuuluu Keski-Uudenmaan vireään Kirkes-kirjastokimppaan ja tarjoaa monipuolisia kirjastopalveluita kulttuurin-, tiedon- ja elämyksennälkäisille. Vakituista henkilökuntaa on 25, käytössä on Aurora-kirjastojärjestelmä ja Finna-verkkokirjasto. Löydät meidät myös https://www.facebook.com/jarvenpaankirjasto.

Kirjastovirkailijan tehtäviin kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelua pääsääntöisesti lasten- ja nuorten osastolla, logistisia tehtäviä, niteiden käsittelyä sekä yhteistyötä koulujen ja päiväkotien kanssa mm. kirjastonkäytön opetuksen ja kirjakassipalvelun merkeissä. Myös muita vastuita on mahdollisuus sisällyttää tehtävään omiin vahvuuksiin ja kiinnostuksenkohteisiin peilaten.

Mitä odotamme Sinulta?

Tehtävän hallinta edellyttää sinulta itsenäistä ja aktiivista työotetta, halua oppia uutta ja valmiutta erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelyyn. Tärkeää työssä ovat hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Kokemus Aurora-kirjastojärjestelmästä sekä lasten ja nuorten kirjastopalveluista katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Tehtävä tarjoaa sinulle monipuolisen työkentän kirjaston arjessa. Työssäsi sinulla on tukena lasten ja nuorten kirjastopalveluiden tiimi sekä koko Järvenpään kirjaston tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö. Työtoverit kuvailevat työyhteisöä yhteen hiileen puhaltavaksi joukoksi, jossa jokaisella on lupa olla oma itsensä ja kokeilla uusia asioita.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastopalveluiden päällikkö Katariina Järveläinen, katariina.jarvelainen@jarvenpaa.fi, puh. 040 315 2530.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.11.2022-31.10.2023. Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi 6.10.2022 klo 15.00 mennessä. Varauduthan haastatteluun to 13.10. ja pe 14.10.2022.

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.


Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala KVTES
  • Työhön sisältyy ilta- ja lauantaivuoroja
  • Koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta, kuitenkin enintään kuusi kuukautta
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2309 €/kk
  • Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto taikka ammatillinen perustutkinto tai korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.
Tutustu työnantajaan
  • Järvenpään kaupunki
  • Työpaikka
  • jake-3972
  • 22.9.2022 - 6.10.2022 15:00
  • KuntaUusimaa

Yhteystietomme

kirjastopalveluiden päällikkö Katariina Järveläinen, katariina.jarvelainen@jarvenpaa.fi, puh. 040 315 2530.

Lisätietoja

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Rekommenderade jobb