Skip to main content
test
Kirjastovirkailija kirjastoautoon, vakanssi 1246 - Lempäälän kunta

Haemme Lempäälän kunnankirjastoon kirjastoautoa kuljettavaa kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen syyskuusta 2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastovirkailijan pääasiallinen toimipaikka on kirjastoautossa. Työhön sisältyy sopimuksen mukaan myös työskentelyä pää- ja lähikirjastoissa (Lempäälän pääkirjasto, Sääksjärven kirjasto ja Kuljun kirjasto) ja tiivistä yhteistyötä Lempäälän kunnan muiden toimijoiden - erityisesti kunnan kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden - kanssa.

Lempäälän kirjastolla on oma kirjastoauto, lisäksi teemme yhteistyötä Valkeakosken kaupungin kirjastoautopalveluiden kanssa. Kirjastoautotyö painottuu koulu- ja päiväkotipysäkeille.

Kirjastovirkailijan pääasiallisina tehtävinä on kirjastoauton kuljettaminen, asiakaspalvelutehtävät, kirjastoauton päivittäiset järjestely-, huolto- ja ylläpitotyöt, kokoelmatyö, koulu- ja päiväkotiryhmien kirjaston käytön opastus sekä tarvittaessa muita kirjastoammatillisia tehtäviä. Tehtäviin sisältyy säännöllistä ilta- ja lauantaityötä.

Kirjastovirkailija osallistuu kirjastoautopalveluiden yhteiseen suunnitteluun ja kehittämiseen. Kuljettava kirjastovirkailija työskentelee reitistä riippuen kirjastoautossa työparin kanssa tai yksin.

Kirjastovirkailijalta edellytetään kirjastoauton kuljettamiseen oikeuttavaa C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä.

Eduksi tehtävien hoitamisessa katsotaan soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, suoritetut kirjasto- ja informaatioalan opinnot sekä aiempi työkokemus kirjastotyöstä.

Odotamme hakijalta joustavuutta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä sekä intoa itsenäiseen työskentelyyn ja oman ammattitaitonsa kehittämiseen.

Työaika on 36h 15 min / viikko.

Tehtävään valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan Lempäälän kunnan työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/ Lempäälän toimipiste). Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vastaava kirjastonhoitaja Jenni Joru, puh. 041 730 3011. Tiedusteluihin vastaa myös kehittämispäällikkö Antti Peltonen, puh. 041 731 0545. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Manttaalitie 15, 37500 Lempäälä
Lempäälän kunta - Rökfri arbetsplats Lempäälän kunta - Ansvarig sommararbetsgivare Lempäälän kunta - UNICEF en barnvänlig kommun Lempäälän kunta - Responsible employer Lempäälän kunta - We Invest in Orientantion Lempäälän kunta - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb