Skip to main content
test
Kirjastovirkailija, Pyhäselän kirjasto - Joensuun kaupunki

Kirjastovirkailija, Pyhäselän kirjasto

Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 115 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen.

Joensuun seutukirjastoon etsitään kirjastovirkailijaa vakituiseen tehtävään. Sijoituspisteenä tulee työsuhteen alkaessa olemaan Pyhäselän kirjasto, jolle on suunnitteilla uudet toimitilat Hammaslahden koulun uudisrakennuksen yhteyteen vuonna 2024. Työvuoroja tulee olemaan Reijolan ja satunnaisesti myös Heinävaaran, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran kirjastoissa. Työ on kaksivuorotyötä.

Haemme kirjastovirkailijaa, jonka tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua ja kokoelmatyötä erityyppisissä kirjastoissa sekä osallistumista tapahtumien järjestämiseen ja niistä tiedottamiseen. Kotipalvelu ja aikuisten lukemisen edistäminen eri menetelmineen ovat tärkeä osa työtä.

Tehtävässä vaaditaan aktiivista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, tieto- ja viestintätekniikan osaamista ja hyviä tiimityötaitoja sekä valmiutta kohdata eri-ikäistä asiakaskuntaa. Lukemaan innostamisen menetelmien käytössä toivotaan rohkeutta ja innovatiivisuutta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Joensuun kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tehtävään valittavalta edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa, joihin sisältyvät tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai soveltuvaa kirjastoammatillista perustutkintoa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR050). Tehtävä täytetään 1.8.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakemukset on toimitettava 23.5.2022 klo 15.00 mennessä. Haku tapahtuu sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/rekrytointi ja haastattelussa tullaan mahdollisesti käyttämään etäyhteyksiä.

Haastattelut tullaan pitämään viikolla 23. Haastatteluissa käytetään tarpeen vaatiessa sähköisiä alustoja.

Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Hanna Mielonen, puh. 050 4323294 hanna.mielonen@joensuu.fi ja kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, puh. 050-4725352, suvi.pirnes-toivanen@joensuu.fi.

Tutustu työnantajaan
  • Joensuun kaupunki
  • Työpaikka
  • jns-3711
  • 6.5.2022 - 23.5.2022 15:00
  • JoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

Joensuu on noin 77 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki.

Rekommenderade jobb