Kirjastovirkailija - Vasa stad

Haemme Vaasan kaupunginkirjastoon kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirjastovirkailijan pääasiallinen työpiste työsuhteen alussa on pääkirjaston Uutisalue. Kirjastovirkailijalla on myös säännöllisiä työvuoroja pääkirjaston Infossa. Vaasan kaupunginkirjaston henkilökunta on kiertävää, joten työtä tehdään myös muissa toimipisteissä tarpeen mukaan.

Kirjastovirkailijan päätehtäviä ovat: asiakaspalvelu, sanoma- ja aikakauslehtien kokoelmanhoito, järjestely- ja hyllytystehtävät, aineiston suosittelu ja esittely verkossa sekä lehtitietokantojen ylläpito ja markkinointi.

Tehtäviin sisältyy myös Uutisalueen ja pääkirjaston aulan eli Tiedontorin tapahtuma- ja näyttelyjärjestäminen, Uutisalueen näkyvyyden lisääminen sekä kehittäminen paikaksi, josta löytyy uusin tieto.
Tehtävään kuuluu myös kirjaston someviestintää ja uusien somekanavien käyttöönottoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva tutkinto, jonka lisäksi hakijalla on kirjastoalan koulutusta ja/tai kokemusta.

Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus), lisäksi asiakaspalveluenglannin taito.

Tehtävän hoitaminen edellyttää innovatiivista ja reipasta kehittämisotetta, oma-aloitteisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä tietoteknistä osaamista.

Työ on kaksivuorotyötä, joka sisältää säännöllisesti iltavuoroja. Tehtävän viikkotyöaika on 36,25 h.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Anna Pakka, puh. 040 182 4289 tai anna.pakka(at)vaasa.fi
Kulttuuri- ja kirjastotoimenjohtaja Marita Ahola, puh. 06 325 3520 tai marita.ahola(at)vaasa.fi

Lisätietoja

Sivistystoimi / Kirjastopalvelut

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb