Skip to main content
test
Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluiden eri tehtävien lyhytaikaiset sijaisuudet - Kirkkonummen kunta

Tule meille töihin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalveluihin! Tämän ilmoituksen kautta voit hakea lyhytaikaisiin sijaisuuksiin Kirkkonummen uimahalliin uinninvalvonnan, liikunnanohjauksen, siivouksen tai uimahallikiinteistön laitoshuollon tehtäviin, alueen nuorisotiloihin nuoriso-ohjaajaksi tai Jokirinteen oppimiskeskuksen vahtimestaripalveluihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti monipuolisissa tehtävissä kuntalaisten vapaa-ajalla. Odotamme, että sinulla on joustava ja positiivinen asenne sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja olet oma-aloitteinen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on kyseisen tehtäväalan ammattitutkinnot tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa otamme huomioon myös alan opiskelijat ja kokemusta haettavaan tehtävään omaavat hakijat. Huomioithan, että uimahallin uinninvalvonnassa työskentelevien on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti ennen työtehtävän hoitamista. Testiuintia on mahdollista harjoitella erikseen sovitusti.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään lyhytaikaisissa sijaisuuksissa Kirkkonummen kunnan nuoriso- ja liikuntapalveluissa, täytä sähköinen hakemus www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa: liikunnanohjaaja Miikka Tulla p. 040-7794971 ja vastaava nuoriso-ohjaaja Joni Laine p. 040-5118172 tai etunimi.sukunimi(a)kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Kirkkonummen kunta, Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Vapaa-aikapalvelujen palveluryhmä, Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 1700 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb