Kirvesmies - Kaarea Oy

Kirvesmies

Haemme sinua meille kirvesmiehen työhön vakituiseen työsuhteeseen.

Kaarea Kunnossapidossa me toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen kohteeseen Turussa ja ympäristökunnissa. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kunnossapitopalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä ja koulutusta tehtävään. Sinulla on osaamista työskennellä myös muissa rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Pidät vaihtelevista työpäivistä ja teet työsi itsenäisesti sekä huolellisesti. Olet luotettava ja huumori piristää työpäivääsi. Edellytämme sinulta työturvallisuuskorttia, mutta mikäli sitä ei ole voimme auttaa sen hankkimisessa. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan.
Kerrothan hakemuksessasi monipuolisesti rakennusalan työtehtävistäsi. Työ on arkityötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää sähköisesti.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Olli Koivukangas 040-4847252 ( lomalla 28.6.-30.6., 15-21.7. )

Kaarea Oy, Kaarea kunnossapito Oy
Osoite: Turku, 20100 Turku

Kaarea on yli 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan