test

Tervetuloa töihin Suomen hirsipääkaupunkiin Pudasjärvelle!
Pudasjärvellä voit olla valintasi mukaan keskellä kaikkea tai kaukana kaikesta. Iijoen varrella, Syötteen kansallispuiston kupeessa ja lähellä Oulua. Aitojen kylien ja ihmisten parissa. Hyvien palveluiden ja harrastumahdollisuuksien äärellä.

Pudasjärven teknisen ja ympäristötoiminnan tehtäväalueen tilapalvelut toimiala vastaa Pudasjärven kaupungin kiinteistökannan rakennuttamisesta ja ylläpidosta. Kaupunki omistaa noin 30 rakennusta joiden kiinteistöhuollosta vastaa ulkoinen palvelu-urakoitsija.
Tilapalveluiden toimintaa johtaa kiinteistöpäällikkö jonka alaisuudessa tekninen isännöitsijä ohjaa kolmea kaupungin kiinteistö/rakennustyöntekijää sekä palvelu-urakoitsijoita.
Haettavan kirvesmiehen tehtäviin kuuluu kiinteistöjen päivittäisten huolto ja korjaustoimenpiteiden lisäksi suunniteltujen pitkän tähtäimen korjaussuunnitelmien (PTS) toteuttaminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Korjaustoimenpiteet vaihtelevat pienimuotoisista huoltotoimenpiteistä aina rakennusosasaneeraukseen, tilamuutoksiin ja vauriokorjauksiin. Tilapalveluilla on käytössään korjaamo- ja varikkotila sekä omaa kone- ja laitekantaa.

Odotamme sinulta työhön tarttuvaa otetta, yhteistyökykyä, huolellisuutta, perus atk-taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä arvostamme erityisesti kehitysmyönteistä toimintatapaa.
Työtehtävät ovat monipuolisia ja henkilön tulee olla valmis soputumaan muuttuviin esimiehen osoittamiin tehtäviin.

Tarjoamme mukavan ja kehittyvän työyhteisön jossa pääset antamaan oman osasi teknisen toimialan palvelutuotannon kehittämiseen. Panostamme tulevaisuudessa toimintojen digitalisaatioon ja prosessien tehokkuuteen. Pudasjärven kaupungilla panostetaan henkilöstön hyvinvointiin mm. liikuntaetuuksin.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään rakennusalan tai puusepän toisen asteen ammattitutkinto, mutta huomioimme myös LVI- sekä sähköalan tutkinnon sekä teknikon tutkinnon suorittaneet hakijat. Tehtävä edellyttää monipuolista osaamista ja vähintään 5 vuoden työkokemusta alalta sekä vähintään B luokan ajokorttia. Katsomme eduksi monipuolisen työkokemuksen, korjausrakentamisen osaamisen sekä alaan liittyvät täydennyskoulutukset ja pätevyydet.

Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen sopimuksen (kt) mukaan. Palkkaryhmä 1.
Tehtäväkohtainen palkka 2260,00 + henkilökohtainen lisä (max. 30%) + ammattialalisä (8%)
https://www.kt.fi/sopimukset/tekniset/2020-2021/luku-2-palkkaus

Liukuva keskimääräinen yleistyöaika 38,25h/vko

Hakemukset mahdollisine liitteineen tulee jättää sähköiseen järjestelmään osoitteeseen kuntarekry.fi

Lisätietoja

https://youtu.be/Gp3QtypuYrQ

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perttu Granlund
Kiinteistöpäällikkö
Pudasjärven kaupunki
040 706 4723
perttu.granlund@pudasjarvi.fi
Janne Karhu
Tekninen johtaja
Pudasjärven Kaupunki
040 544 3219
janne.karhu@pudasjarvi.fi

Lisätietoja

Pudasjärven kaupunki, Tekninen ja ympäristötoiminta, tilapalvelut

Suomen hirsipääkaupunki Pudasjärvi on ihmisen kokoinen noin 7700 asukkaan maaseutukaupunki Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin rajalla. Pudasjärven symboleina toimivat Syötteen tunturialue hiihtokeskuksineen, laajat suo- ja metsäalueet sekä kaupunkimme alueella vapaana virtaava Iijoki.

Pudasjärven ympäristö tarjoaa monipuolisen ja mahtavan ympäristön luontoharrasteisiin, metsästykseen, kalastukseen ja esimerkiksiksi kelkkailuun. Meillä talvi on edelleen oikea talvi. Kunnalliset palvelut ovat ensiluokkaisia ja toimivat pääosin uusissa tiloissa. https://jarjenaarella.fi/ http://www.logcapital.fi/fi

Teknisten- ja ympäristöpalveluiden tehtäviä ovat yhdyskuntapalvelut, kunnallistekniset palvelut, vesi- ja lämpöhuolto, tilapalvelut, puhtaus- ja ruokapalvelut, kaupungin omaisuudesta huolehtiminen, rakentajien palvelut, kaavoitukseen ja kaupungin maankäyttöpolitiikan tehtävät sekä edellämainittuihin liittyvien päätösten valmistelu ja täytäntöönpano.

Pudasjärvellä on nyt ja tulevaisuudessa hyviä työllistymismahdollisuuksia rakennusalan teollisuudessa, hoiva-allalla ja matkailussa joten mahdollisuuksia on koko perheelle.


Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Rekommenderade jobb