Kirvesmies-maalari (200186) - Heinolan kaupunki

Kirvesmies-maalari (200186) - Heinolan kaupunki

Heinolan kaupungin tekniikkatoimialan tilakeskus vastaa kaupungin suoraan omistamien rakennusten, vuokra-asuntojen sekä osakehuoneistojen kunnossapidosta ja korjauksista. Työ talo-osastolla on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Kirvesmies-maalarin keskeisiä tehtäviä ovat kiinteistöjen rakennusteknisiin korjaus- ja huoltotehtäviin liittyvät työtehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammattikoulutason talonrakentajan koulutus tai muu vastaava ammattikurssi.

Tehtävään liittyy myös osallistuminen kiinteistöhuollon varallaoloon ja sijaisuuksiin.

Työssä onnistuminen vaatii alan koulutusta, työkokemusta ja oikeaa asennetta. Ajokortti on välttämätön. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti sekä lisäksi Heinolan kaupungin työnvaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnin perusteita noudattaen. Tehtäväkohtainen palkka on 1962,69 €/kk. Tämän lisäksi tulevat henkilökohtainen lisä ja mahdollinen ammattialalisä.

Tehtävää haetaan sähköisesti kuntarekry.fi -portaalissa 20.5.2019 klo 12:00 mennessä.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Läs mer

http://www.heinola.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat huoltotyönjohtaja
Jukka Nyrhinen p. 050 522 0325, jukka.nyrhinen@heinola.fi tai
kiinteistöpäällikkö Ilpo Hyytiä p. 044 797 6859, ilpo.hyytia@heinola.fi

Tilakeskus
Adress: Heinola

Pieni kaupunki, iso mahdollisuus. Heinola on sympaattinen, luonnonläheinen ja sopivan kokoinen, noin 20 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeessä. Heinola sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Terveysliikunnasta tunnetun kaupungin hyvät ja toimivat palvelut varmistavat asukkaiden hyvinvoinnin. Ainutlaatuinen luonto vesistöineen ja harjuineen luovat viihtyisyyttä.
Heinolan kaupungin palveluksessa sinulla on tilaa kasvaa ja kehittyä ammatissasi. Meille on tärkeää, että henkilöstö voi hyvin työssään. Tätä tukevat panostukset osaamisen ja johtamisen kehittämiseen sekä monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksiin.

Mer om arbetsgivaren