Kivunhallinnan ylilääkäri - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Kivunhallinnan ylilääkäri - Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymään haetaan kivunhallinnan ylilääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen. Kivunhallinnan ylilääkärin tehtävänä on toimia kipupoliklinikkatyön lisäksi koulutus- ja konsultaatio osaajana muille terveydenhuollon ammattilaisille. Lisäksi tehtäviin kuuluu potilasturvallisuuden kehittäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena ylilääkärin virkaan ovat anestesiologian erikoislääkärin tutkinto sekä kivunhallinnan erityispätevyys.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme viran täytössä kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Läs mer

http://www.ras.fi

Vt. tulosaluejohtaja Minna Alatalo 044-4394900, Vt. johtava lääkäri Marja-Liisa Karjula 044-4394 660

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Adress: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.
Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren