Klasslärare - Ingå kommun

Klasslärare - Ingå kommun

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Ingå kommun söker en

KLASSLÄRARE

för tiden 5.11.2019-30.5.2020 till Kyrkfjärdens skola.

Kyrkfjärdens skola med sina ca 160 elever från förskola till årskurs 6 är Ingås största svenska skola. Skolan är idylliskt belägen invid Ingå å, mellan Ingå kyrka och den vackra Gammelgården. Skolklasserna är små, det är nära till naturen och varje elev får en pekdator redan i första klass.

Vi söker dig som är en engagerad lärare, har god samarbetsförmåga, är initiativrik och insatt i aktuella utmaningar. För att vara framgångsrik i detta arbete bör du dessutom vara samarbetskunnig, flexibel och lyhörd samt verkligen vara intresserad av att arbeta med barn. Vi erbjuder en ansvarsfull uppgift i ett trevligt och nytänkande team i en kommun med en stark framtidstro, god ekonomi och utmärkt basservice. Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också bl.a. utökad företagshälsovård samt motions- och kulturpass.

Behörighetsvillkor: Behörighet definieras enligt förordningen om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet 1998/986 eller senare uppdaterade lagar eller förordningar. Den som anställs skall för arbetsgivaren uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Lön, arbetstid samt anställningsförhållandets övriga villkor enligt UKTA.

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka den och ditt CV senast 25.9.2019 via Kuntarekry!

Mer om arbetsgivaren

Rektor Jessika Elfving, 0504407258, fornamn.efternamn(at)inga.fi

Inkoon kunta
Adress: Museivägen 7, 10210 Inkoo

Ingå är en kommun i landskapet Nyland. Här bor ungefär 6 000 invånare och sommartid växer antalet betydligt eftersom kommunen är populär bland sommargäster. Ingå kommun leds av kommundirektör Robert Nyman och har 280 anställda som erbjuder ett heltäckande nät av tvåspråkig service.