Skip to main content
test

Är du nyfiken, öppen och motiverad? Om du dessutom är intresserad av att vara med och utveckla undervisningen och lärmiljön i den tvåspråkiga staden Borgå, då är du den lärare vi söker!

Borgå stads svenska utbildningstjänster söker en klasslärare för tiden 1.8.2022 - 31.7.2023 till Kvarnbackens skola.

Kvarnbackens skola är Borgås största svenskspråkiga grundskola för årskurserna 1-6. Skolan har en trivsam, stor skolgård och alldeles intill finns en sportplan. Skolan är belägen i närheten av stadens centrum i ett lugnt och grönt egnahemshusområde. Den senaste renoveringen av skolbyggnaden slutfördes läsåret 2018-2019.

Examensbetygen som visar behörigheten (klasslärarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju.

Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds. Prövotid sex månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 24.5.2022 före kl. 15 via Sök nu länken.


Läs mer

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/kvarnbackens-skola-3/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger rektor Lena Törnqvist tfn 040 1811 705.

Lär dig mer om oss

Kvarnbackens skola

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Kvarnbergsgatan 18, 06100 Porvoo
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb