Skip to main content
test
Klasslärare, Söderkulla skola - Sibbo kommun

Hej du! Är du intresserad av att jobba i skolan?
Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker en KLASSLÄRARE för tiden 1.8.2022 - 3.6.2023 med placering i Söderkulla skola.

I Söderkulla skola går ca 160 elever. Vi jobbar i nya moderna och flexibla utrymmen. Trots att skolan finns i Söderkulla centrum har vi naturen nära. I skolvardagen betonas speciellt rörelseglädje, en god och kvalitativ högklassig grundläggande utbildning och social kompetens. Vi vill se det goda i alla.

Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom branschen, god förmåga att samarbeta och arbeta i team, flexibilitet och en positiv inställning. Arbetet utförs i åk 3-4. Att undervisa i slöjd räknas som merit. Vi erbjuder möjlighet att utveckla nya pedagogiska arbetsmodeller och att arbeta tillsammans med vårt kreativa och glada team.

Behörighetskraven fastställs enligt förordningen (986/1998) om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet. Om sökande som uppfyller behörighetskraven saknas, beaktas även sökande som studerar inom branschen eller har lämplig arbetserfarenhet.

Lönen bestäms enligt UKTA. I tjänsten tillämpas en prövotid. Den person som väljs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002) och ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 27.6.2022 kl 16 via länken nedan eller i adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/soderkulla-skola/
https://sites.google.com/view/unelmienoppimaisemasipoossa/ajankohtaista-aktuellt?authuser=0

Tutustu työnantajaan
  • Sibbo kommun, Bildningsavdelningen, Utbildningstjänster
  • Työpaikka
  • 451079
  • 1.8.2022 - 3.6.2023
  • Enligt UKTA
  • 14.6.2022 - 27.6.2022 16:00
  • Uusimaa

Yhteystietomme

Mera information ger Söderkulla skolas rektor Jan-Erik Holmkvist 0500 813 151 eller jan-erik.holmkvist(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Sibbo kommun, Bildningsavdelningen, Utbildningstjänster

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Osoite: Söderkulla skolväg 7, 01150 Söderkulla
Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb