Skip to main content
test
Klasslärarvikariat - Grankulla stad

Vi söker dig som har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du en entreprenör, kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter.
Som person är du också flexibel då vi arbetar i en föränderlig bransch där kraven och önskemålen kan skifta beroende på uppdrag. Du lyssnar och är mottaglig för eleverna och anpassar dig till situationen. Du är strukturerad där du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du har god samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra människor och som relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi förutsätter lärarbehörighet i enlighet med förordningen 628/1998.
Den som anställs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (L504/2002).

Vi söker en lärare som är kreativ och kan skapa rutiner.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Rektor Catharina Sunesdotter (catharina.sunesdotter@kauniainen.fi)
tel 050-4148305

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, Sivistystoimi, Svenskspråkig undervisning

Granhultsskolan har ca 345 elever och 43 i personalen. Vår verksamhet bygger på Delaktighet, Ansvar, Respekt och Engagemang, DARE. Vår värdegrund genomsyrar vår dagliga verksamhet med plats för mångfald av åsikter, tankar, känslor och frågor. Arbetsmiljön är trygg och öppen. Vi satsar på positiv pedagogik och kooperativt lärande. Vår verksamhet bygger på engagemang, nyfikenhet och att jobba tillsammans.


Adress: Elevhemsvägen 23, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb