KLIINISEN KEMIAN ERIKOISTUVA LÄÄKÄRI - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Haemme Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) asiantuntijatiimiimme kliinisen kemian erikoistuvaa lääkäriä Pohjois-Savon aluelaboratorioon Kuopioon 3.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran vastaanottohetkellä toimipaikka on ISLABin Pohjois-Savon aluelaboratorion Puijon laboratorio. Virka täytetään erikoistumiskoulutuksen edellyttämäksi ajaksi.

Erikoistuvan lääkärin virkaan vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi virkaan valittavalta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Virkaan valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen mukaisesti.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 30.9.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry -sivuston kautta.

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat johtava ylilääkäri Päivi Ylikangas, puh. 044 717 8916 (paivi.ylikangas@islab.fi), Professori Esa Hämäläinen, puh 044 717 8784 (esa.hamalainen@islab.fi) ja Pohjois-Savon aluelaboratorion johtaja Katariina Vuorenmaa, puh. 044 717 8759 (katariina.vuorenmaa@islab.fi).

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, Pohjois-Savon aluelaboratorio

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella. Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70.


Osoite: puijonlaaksontie 2, 70211 Kuopio

Rekommenderade jobb