Skip to main content
test
KLIINISEN MIKROBIOLOGIAN ERIKOISTUVA LÄÄKÄRI - Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

Haemme Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymän (ISLAB) asiantuntijatiimiimme kliinisen mikrobiologian erikoistuvaa lääkäriä Pohjois-Savon aluelaboratorioon Kuopioon 2.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran vastaanottohetkellä toimipaikka on ISLABin Pohjois-Savon aluelaboratorion Kuopion Puijon laboratorio. Virka täytetään erikoistumiskoulutuksen edellyttämäksi ajaksi. Virka on ollut haettavana 1.2.-14.3.2022, mutta jätetty täyttämättä. Aiemmassa haussa tulleita hakemuksia ei huomioida automaattisesti tässä haussa ja tähän hakuun vaaditaan uusi hakemus.

Erikoistuvan lääkärin virkaan vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (559/94) säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kehittämismyönteisyyttä sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyviä yhteistyö- ja organisointitaitoja ja asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Lisäksi virkaan valittavalta vaaditaan sellaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa kuin toimen menestyksellinen hoitaminen edellyttää.

Virkaan valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen mukaisesti.

Sähköinen hakemus pyydetään lähettämään 31.10.2022 klo 15 mennessä.


Lääkärintodistus, Rokotukset/Tartuntatautilain 48 a §

Lisätietoja

http://www.islab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Päivi Ylikangas p. 044 717 8916 (paivi.ylikangas@islab.fi)
Professori Tuure Kinnunen p. 050 562 9349 (tuure.kinnunen@islab.fi)
Pohjois-Savon aluelaboratorion johtaja Katariina Vuorenmaa p. 044 717 8759 (katariina.vuorenmaa@islab.fi)

Lisätietoja

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä, ISLAB

Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) järjestää laboratoriopalvelut Itä- ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien kuntayhtymien, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalveluiden kuntayhtymän, Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän sekä Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän alueella (www.islab.fi). Aluelaboratorioita ovat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon laboratoriot. Henkilökuntaa on noin 600 terveydenhuollon ammattilaista ja toimipaikkoja noin 70. Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB) muuttuu 1.1.2023 alkaen ISLAB hyvinvointiyhtymäksi.


Osoite: PL 1700 (Puijonlaaksontie 2), 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb