Klikkaa tästä ja hae Tampereen Infraan - Tampereen Infra

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Me infralaiset rakennamme kotikaupunkimme Tampereen infraa ja pidämme sitä kunnossa, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Visiomme on olla Tampereen seudun arvostetuin infra-alan osaaja ja tavoitteenamme on sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta Tampereesta ja sen viihtyisyydestä. Lyömättömän kaupunkituntemuksen lisäksi vahvuuksiamme ovat joustavuus ja toimintanopeus ennalta arvaamattomissa töissä, palvelujemme toimintavarmuus sekä henkilökuntamme ammattitaito.

Tampereen Infra Oy:ssä tehdään monia eri töitä ja tarjolla on niin kausiluonteisia töitä kuin kiinnostavia vakipaikkojakin eri osaamisalueille.

Kunnossapitopalvelut huolehtii suuressa osassa Tamperetta katujen ja viheralueiden kunnossapidosta. Myös liikunta- ja leikkipaikkojen, uimarantojen, talviuintipaikkojen, metsien, puiden ja taimistojen hoito kuuluvat monipuoliseen palveluvalikoimaan.

Rakentamispalvelujen tehtävänä on rakentaa ja peruskorjata mm. katuja, puistoja, liikunta- ja leikkipaikkoja, yleisiä alueita ja vesihuoltoa.

Paikkatietopalvelut tuottaa mittauksiin ja tutkimuksiin perustuvaa paikkatietoa. Lisäksi käsittelemme ja luovutamme paikkatietoa asiakkaille. Paikkatietopalveluilla on merkittävä rooli kiinteistöjen ja rakennusten sekä puistojen ja katujen maastoon merkitsemisessä. Toiminta-alueena on koko kaupunki ja kaupungin erillisprojektien kautta myös koko seutukunta.

Kalustopalvelujen tehtävänä on kaupunkikonsernin auto- ja työkonekaluston vuokrauspalvelujen hoitaminen.

Korjaamopalveluissa huolletaan ja korjataan kaupungin omistamat henkilö-, paketti- ja kuorma-autot sekä erilaiset työkoneet ja laitteet. Näiden lisäksi varikolla tehdään myös varustelutöitä.

Jätä avoin hakemus painamalla HAE TYÖPAIKKAA -painiketta. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi herätti kiinnostuksemme.

Lisätietoja

http://www.tampereeninfra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hr.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

Tampereen Infra

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on täysin Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Ensimmäisenä toimintavuonna 2020 yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 51,4 milj. euroa. Vakituisen henkilöstön määrä on noin 320 henkilöä ja Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.


Osoite: Patamäenkatu 18, 33900 Tampere

Rekommenderade jobb