Skip to main content
test
Kockar till äldreomsorgen - Mariehamns stad

VÅR VERKSAMHET
Du kommer att ingå i en modern och mångsidig avdelning med professionella medarbetare som ger god och snabb service till stadens olika verksamheter. Vi har flera olika kök, både storkök och mottagningskök inom dagis och äldreomsorg. Avdelningen har drygt 50 medarbetare. Vi jobbar på olika ställen inom staden så som skolor, daghem och äldreomsorg.

DIN PROFIL
Som anställd inom avdelningen jobbar du enligt visionen Vi gör tillsammans; gott, rent och tryggt. Som kock behöver du ha kockutbildning, storköksutbildning är meriterande. Du är som person flexibel, självgående, brinner för matlagning i storkök och har ett gott humör.

TJÄNSTERNA
Två kockar sökes till äldreomsorgens produktionskök för perioden 12.6-17.9.2023 eller enligt överenskommelse.

ARBETSTID
Arbetstiderna är rullande enligt schema med både dag-, kvälls- och helgarbete.

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Kostchef Eva Danielsson +358 18 531328 eller Lokalservicechef Ulrika Carlsson +358 18 531229.

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Personalkansliet, Kostservice

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Torggatan 17, 22100 Mariehamn

Rekommenderade jobb