Kokemusasiantuntija - Tammerfors stad

Kokemusasiantuntija

AVO- JA ASUMISPALVELUT/MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEPALVELUT
Haetaan koulutettua kokemusasiantuntijaa Tampereen mielenterveys- ja päihdepalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.-31.12.2019. Työ on täysipäiväinen, mutta myös osa-aikaisuus on mahdollista. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.
Mielenterveys- ja päihdepalveluiden eri toimipaikoissa tutkitaan ja hoidetaan potilaita, joilla on erilaisia mielenterveys- ja/tai päihdeongelmia. Työmuotoina yksiköissä ovat yksilö-, perhe- ja ryhmähoidot sekä verkostotyö.
Kokemusasiantuntijan työnkuvaan kuuluu mm. osallistuminen ryhmiin, asiakasvastaanotoille ja koulutustilanteisiin, saattamispalvelu sekä palvelutoiminnan kehittämistyö erilaisissa työryhmissä.
Tehtävään valittavalta kokemusasiantuntijalta odotetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, aloitekykyä, joustavuutta, kykyä organisoida omaa työtään sekä positiivista ja innostunutta otetta työtehtäviin. Arvostamme kokemusta erilaisissa kokemusasiantuntijatehtävissä toimimisesta.
Kokemusasiantuntijakoulutuksen lisäksi katsotaan eduksi työkokemus ja/tai opinnot sosiaali- ja terveysalalta sekä hyvät atk-taidot.
Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Marja Nordling, puh. 050 313 8019
Hakuaika päättyy 23.07.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Avo- ja asumispalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
  • Työpaikka
  • tre-1-280-19
  • 5.7.2019 - 23.7.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

osastonhoitaja Marja Nordling, puh. 050 313 8019

Avo- ja asumispalvelut/Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan