Skip to main content
test
Kokerska på daghem - Kristinestad

Dagsmark daghem är ett litet mysigt daghem. Daghemmet består av en syskongrupp med barn i åldern 1-5år. Arbetet som kokerska utrustat inbjuder till stor kreativitet, gärna i samarbete med barnen och daghemspersonalen. Vi vill att varje måltid blir en upplevelse för alla sinnen. Maten på daghemmet är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas.

Som kokerska/kock vid daghemmet har du ett helhetsansvar för tillredning av frukost, lunch och mellanmål i enlighet med de näringsrekommendationer som finns för småbarnspedagogiken. Som kokerska/kock förväntas du arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor. Arbetet är självständigt och ger dig en fin möjlighet att skapa en matkultur som väcker matlust och nyfikenhet hos barnen.

Arbetet innefattar ett helhetsansvar för den dagliga verksamheten i köket, såsom städning och diskning, men även inköp av livsmedel enligt de avtal som finns. Som kokerska/kock har du också ansvar för att barn med specialkost. En del av din arbetstid kommer att bestå av administrativa uppgifter, såsom att följa din egen budget, göra beställningar, skicka och läsa mail.

Lämplig utbildning samt tidigare erfarenhet av köksarbete ses som merit. Vi värdesätter god samarbetsförmåga med både barn och vuxna. Arbetstiden är 6 timmar per dag (och löneförmåner enligt kommunala allmänna arbets- och tjänstekollektivavtalet 06RUO020.
Före tillträdandet bör den valda uppvisa godtagbart läkarintyg samt utdrag ur straffregistret senast 30 dagar efter att tjänsten tillträds.
En prövotid på 6 månader kan förekomma.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Annika Heikkilä, chef för småbarnspedagogik
annika.heikkila@krs.fi
040 5666018

Lär dig mer om oss

Bildningsväsendet

Kristinestad är en trygg, trivsam och flerspråkig ort att bo och arbeta på. Här finns en havsnära natur, levande landsbygd och mångsidiga möjligheter till fritidssysselsättning. Kristinestad skapar förutsättningar för ett högklassigt boende och livskvalitet. Kristinestad är Finlands första Cittaslow-stad.

Kristinestads stad har anställda inom olika branscher som kontinuerligt vill utveckla stadens service och verksamhetssätt. I egenskap av arbetsgivare vill staden bl.a. satsa på att utveckla personalens kompetens och personalens välbefinnande. Staden är tvåspråkig och förvaltningsspråket är svenska. Kristinestad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Skolkansliet, Lappfjärdsvägen 10, 64100 Kristiinankaupunki
Kristinestad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb