Kokin tehtävä (jatkettu hakuaika) - Iin kunta

Kokin tehtävä (jatkettu hakuaika)

Iin ateria- ja tilapalveluissa on avoinna kaksi kokin vakinaista tehtävää. Tehtävät ovat keskuskeittiö Merrassa, jossa valmistetaan noin 2500 lounasruokaa päivässä. Keittiö toimii seitsemänä päivänä viikossa klo 6:00 - 20:00 välillä.

Kokin toimii tiimin jäsenenä, valmistaa ruokaa, valmistelee elintarviketilauksia, huolehtii varastonhallinnasta ja suunnittelee ruokalistoja yhteistyössä työnjohtajan tai esimiehen kanssa.
Tilapäisesti kokki sijaistaa palvelukeittiöissä jossa tehtävänä on huolehtia edellisten lisäksi itsenäisesti elintarvikkeiden ja ruokien tilauksesta, sekä asiakaspalvelusta.

Tehtävässä onnistuminen vaatii ripeyttä ja organisointikykyä sekä hyvää paineensietokykyä ja itseohjautuvuutta. Työssä tarvitaan kykyä toimia tiimin jäsenenä ja tarvittaessa itsenäisesti.

Työtehtävät
Ruoanvalmistus eri ruoanvalmistusmenetelmillä, tavaratilausten vastaanotosta ja varastoinnista sekä keittiön puhtaanapitoon liittyvät tehtävät ja omavalvonta.

Kokilta edellytetään hyvää raaka-aineiden ja valmistusmenetelmien tuntemusta sekä erityisruokavalioiden osaamista ja asiakaspalvelutaitoja.
Taloudellinen ajattelu raaka-aineiden käsittelyssä, hygieniaosaaminen ja omavalvonta kuuluvat päivittäisiin tehtäviin.

Henkilöltä edellytetään kokin ammattitutkinnon tai vastaavan suorittamista ja vähintään vuoden työkokemusta henkilöstöravintolasta tai keskuskeittiöstä (yli 200 ateriaa valmistava yksikkö). ICT-taitoja ja jonkin ammattiohjelman käyttöä työssään. Henkilöillä, vaaditaan elintarvikehygieenistä osaamista osoittava hygieniaosaamistodistus (hygieniapassi).

Hakijoista valitaan haastatteluun 5 henkilöä, haastattelut pidetään 8.8.2019. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://ii.fi/

Lisätietoja antavat ateriapalveluesimies, Anitta Laurila; anitta.laurila@ii.fi, työnjohtaja Päivi Kurkela; paivi.kurkela@ii.fi ja johtaja Anne Hautamäki; anne.hautamaki@ii.fi

Iin kunta, Iin ateria- ja tilapalveluliikelaitos, Ateriapalvelut
Osoite: Jokisuuntie 2, 91100 Ii

Ii on kasvava, elinvoimainen, luovasti uudistuva kunta - Iissä on ideaa !!
Iin kunta on savuton kunta.

Tutustu työnantajaan