Kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä kesätöihin

Satakunnan sairaanhoitopiiri tuottaa ruokapalveluita vuodeosastojen, poliklinikoiden ja henkilöstöravintoloiden asiakkaille. Lisäksi sairaalassa toimii kaksi kahvilaa. Järjestämme myös kokous- ja edustustarjoilua.

Etsimme nyt ruokapalveluihin alasta kiinnostuneita, reippaita ja motivoituneita sijaisia kesän 2021 ajaksi. Kesäsijaisuus alkaa 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan.

Ruokapalvelutyöntekijältä edellytetään ravitsemisalan peruskoulutusta. Työkokemus alalta katsotaan eduksi. Haussa huomioidaan myös loppuvaiheen opiskelijat ja työkokemusta omaavat hakijat. Sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löytyessä.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haastateltavilta tarkastetaan alkuperäiset tutkintotodistukset tai opintorekisteriote, hygieniapassi ja henkilöllisyystodistus.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980, rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

(virka-aikana)
Ruokapalveluesimies
Tiina Uusitalo
p. 044 707 7262
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Ruokapalvelukeskus
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.