Kokki - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Kokki - Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä

Haemme kokkia Otsolan toimipisteeseen. Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 5.8.2019 - 31.5.2020.

Tehtäviisi kuuluu pää- ja jälkiruoan sekä erityisruokavalioiden valmistaminen opiskelija- ja henkilöstöravintolan ruokatuotannossa sekä tilaustarjoilussa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu raaka-aineiden ja tavaroiden vastaanottoon, varastointiin ja esikäsittelyyn liittyvät tehtävät, suurkeittiön puhtaanapitotehtävät ja astiahuolto sekä ruokien kuljettamisen vaatima pakkaaminen. Huolehdit ruoan jakelusta, tarjolle panosta, linjastojen täydentämisestä sekä asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä. Tarvittaessa valmistat salaatteja, eväitä ja kahviotuotteita. Osallistut opiskelijoiden työhön perehdyttämiseen, työn ohjaukseen ja arviointiin. Vastaat omalta osaltasi keittiön omavalvonnasta.

Edellytämme vähintään soveltuvaa toisen asteen ammatillista koulutusta tai ammatillista tutkintoa keittiöalalta sekä alan työkokemusta. Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä sekä asiakaspalvelutehtävistä. Hallitset sujuvasti myös kassatyöskentelyn. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ihmisläheistä työotetta.

Mikäli koet olevasi reipas, rennolla ja iloisella otteella työtä tekevä moniosaaja, olet juuri meitä varten!

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Läs mer

http://www.riveria.fi

Lisätietoja antaa ravitsemispäällikkö Henna Piipponen, p. 050 413 5484, henna.piipponen@riveria.fi

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riveria, Joensuun koulutusyksikkö
Adress: Tulliportinkatu 3, 80130 Joensuu

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama ja laatupalkittu, monialaisen ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjä. Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakaskeskeisyys, vaikuttavuus ja vastuullisuus ovat arvojamme.
Vuosittain koulutuksiimme osallistuu yli 15 000 opiskelijaa ja henkilöstöä on noin 750. Koulutusyksikkömme sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla.

Mer om arbetsgivaren