Kokki - Servica

Kokki - Servica

Haemme monipalvelualueelle ammattitaitoista kokkia työskentelemään tuotantokeittiöön.
Työaika on 38,75 h/vko. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Hakijalta edellytetään catering alan ammattitutkintoa, hygieniapassia sekä hyvää suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa, monipuolista kokemusta valmistavan keittiön erilaisista tehtävistä sekä ruoanvalmistusosaamista myös erilaisten dieettien valmistuksessa.

Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin tiimissä työskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Huomioimme vain Kuntarekry kautta tulleet hakemukset

Läs mer

http://www.servica.fi

Anja Korhonen, palvelupäällikkö, 044 4261 102, anja.sofia.korhonen@servica.fi
tai Pirkko Petjala, alue-esimies, 044 4260 783, pirkko.petjala@servica.fi

Servica
Adress: Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa
Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy ja Järviseudun Työterveys Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1200. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.
Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä

Mer om arbetsgivaren