Kokki - Kuhmoisten kunta

Kokki

Haemme Kuhmoisten yhtenäiskoulun keittiölle ammattitaitoista kokkia työskentelemään tuotantokeittiöön.

Hakijalta edellytetään ravintola - ja catering-alan perustutkintoa (kokki), hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, kokemusta valmistavan keittiön erilaisista tehtävistä sekä ruoanvalmistusosaamista myös erilaisten dieettien valmistuksessa.

Kuhmoisten yhtenäiskoulun keittiössä työskentelee kaksi kokkia. Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin parityöskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta työjärjestelyissä päivän aikana. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 7.10.-31.12.2019 ja jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 1.1.2020 alkaen. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus. Työn suorituspaikkana on ensisijaisesti yhtenäiskoulu, mutta esimerkiksi koulun loma-aikoina myös kunnan muiden palvelulaitosten keittiöt. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Työaika on 38,75 h/vko.

Lisätietoja

http://www.kuhmoinen.fi

Ruokapalveluesimies Jaana Salonen, p. 0400 128 166, jaana.salonen@kuhmoinen.fi

Kuhmoisten kunta, ruokapalvelut
Osoite: Länkipohjantie 64, 17800 Kuhmoinen

Luonnonkaunis Kuhmoinen on vireä mökkikunta Päijänteen rannalla eteläisessä Keski-Suomessa. Sijainti on hyvä Jyväskylä-Lahti-Tampere-työssäkäyntialueella.
Asukkaita Kuhmoisissa on n. 2300 ja "kesäkuhmoislaisten" myötä elinvoima kasvaa merkittävästi. Kuhmoisissa on reilut 200 yritystä, joista suurin osa on yhden tai kahden hengen yrityksiä. Suurin työllistäjä on Kuhmoisten kunta.

Tutustu työnantajaan