Kokki - Kuhmoisten kunta

Kokki

Haemme Kuhmoisten yhtenäiskoulun keittiölle määräaikaista kokkia työskentelemään tuotantokeittiöön.

Työsuhteen määräaikaisuuden perusteena on vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 21.10.2019 - 31.8.2020. Hakijalta edellytetään ravintola - ja catering-alan perustutkintoa (kokki), hygieniapassia sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, kokemusta valmistavan keittiön erilaisista tehtävistä sekä ruoanvalmistusosaamista myös erilaisten dieettien valmistuksessa.

Kuhmoisten yhtenäiskoulun keittiössä työskentelee kaksi kokkia. Toivomme sinulla olevan kykyä niin itsenäiseen kuin parityöskentelyyn. Tehtävä vaatii vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta työjärjestelyissä päivän aikana. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja.

Työn suorituspaikkana on ensisijaisesti yhtenäiskoulu, mutta tarvittaessa myös muiden palvelulaitosten keittiöt. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin. Työaika on 38,75 h/vko.

Lisätietoja

http://www.kuhmoinen.fi

Ruokapalveluesimies Jaana Salonen, p. 0400 128 166, jaana.salonen@kuhmoinen.fi

Kuhmoisten kunta, ruokapalvelut
Osoite: Länkipohjantie 64, 17800 Kuhmoinen

Luonnonkaunis Kuhmoinen on vireä mökkikunta Päijänteen rannalla eteläisessä Keski-Suomessa. Sijainti on hyvä Jyväskylä-Lahti-Tampere-työssäkäyntialueella.
Asukkaita Kuhmoisissa on n. 2300 ja "kesäkuhmoislaisten" myötä elinvoima kasvaa merkittävästi. Kuhmoisissa on reilut 200 yritystä, joista suurin osa on yhden tai kahden hengen yrityksiä. Suurin työllistäjä on Kuhmoisten kunta.

Tutustu työnantajaan