Skip to main content
test
Kokki - Kaarea Oy

Meille Kaareaan kokiksi?

Haemme kokkeja Kaarean sairaalakeittiöön Uuteenkaupunkiin vakituisiin työsuhteisiin.

Etsimme ammattitaitoista, oma-aloitteista ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kokkia. Päivittäisessä työssäsi valmistat ruokia sairaala-asiakkaiden lisäksi lapsille, nuorille, ikäihmisille sekä henkilöstölle. Olet innostunut oppimaan uutta, kehittämään itseäsi ja ymmärrät ruuan valmistuksen vastuullisuuden. Tiimityöskentely on sinulle luontaista, etkä hätkähdä vauhdikasta työtä ja nopeastikin vaihtelevia tilanteita.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta ja koulutusta suurtalouskokin tehtävistä. Kokemus erityisruokavalioiden valmistuksesta katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssäsi välttämätön. Eduksesi katsomme hyvät ATK-taidot. Menestyminen työssä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Ateriat ovat päivän tärkeimpiä hetkiä. Ne antavat jaksamista ja rytmittävät päivää. Kokkimme ja ruokapalvelutyöntekijämme valmistavat päivittäin satoja aterioita. Mikä onkaan parempaa kuin antaa mahdollisuus pysähtyä nauttimaan yhteisestä ateriahetkestä?

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Sari Karanko; sari.karanko@kaarea.fi tai arkisin klo 14-16 puh: 050 411 4248

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Uusikaupunki, 23500 Uusikaupunki
Kaarea Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb