Skip to main content
test
Kokki - Suomussalmen kunta

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee KOKKIA vakinaiseen työsuhteeseen.

Suomussalmen kunnan uusi Ruukinkankaan koulu on valmistunut keväällä 2022 ja keskuskeittiö on aloittanut siellä toimintansa kesäkuussa.
Keskuskeittiö valmistaa n. 1200 ateriaa päivässä, ruokatuotantotapa on cook&serve ja tuotannosta noin puolet jaetaan lähtemään lämpimänä; tarjotinannoksina, lämpövaunuissa ja lämpölaatikoissa sekä yksittäisinä aterioina. Asiakkaina on päiväkodit, koulut, lukio, hoito- ja hoivalaitokset, kotipalveluasiakkaat sekä henkilöstö. Työtä tehdään myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä ja se toimii vuoden jokaisena päivänä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kokin tai vastaavaa ravitsemis- / cateringalan koulutusta sekä riittävää ja monipuolista työkokemusta suurtalouskeittiötyöstä sekä hygieniapassia. Jamix ruokatuotanto-sekä Chefstein-omavalvonta ohjelmien käyttökokemus sekä hyvät atk- valmiudet katsotaan eduksi paikkaa täytettäessä.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävään valitulta edellytetään mahdollisuutta varallaoloon Ruukin keskuskeittiöllä.

Työaika on 38,25 h/viikko. Työ sisältää viikonlopputyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnassamme käytettävän tehtävien vaatimusluokituksen mukaan (KVTES06RUO05A). Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen vaalin vahvistamista. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemukseen on liitettävä mukaan CV tai ansioluettelo.

Lisätietoja

https://www.suomussalmi.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/ruoka-ja-siivouspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ruoka-ja siivouspalvelupäällikkö Merja Heikkinen, puh. 044 571 0254, merja.h.heikkinen@suomussalmi.fi

Lisätietoja

Suomussalmen kunta, Tekniset palvelut

Suomussalmen kunnan teknisten palvelujen alaisuudessa toimii tilapalvelut, ruoka- ja siivouspalvelut, rakennus- ja ympäristövalvonta, ympäristötekniikka ja vesihuoltolaitos. Teknisen toimialan vakituisen henkilöstömäärä on noin 80.


Osoite: Kauppakatu 20, 89600 Suomussalmi

Rekommenderade jobb