Skip to main content
test

Etsimme kokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 27.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu ruoanvalmistus, tarjoilulinjastosta huolehtiminen, astiahuolto ja keittiötilojen puhtaanapito sekä tarvittaessa kahvilatuotteiden valmistus, asiakaspalvelu ja myyntityö. Työ on säännöllistä päivätyötä nuorten parissa. Osaat toimia itsenäisesti mutta samaan aikaan osaat työskennellä osana tiivistä ryhmää. Pääsääntöinen työskentelypaikkasi on valmistuskeittiö Mustialan kampuksella Tammelan kunnassa, mutta työtä voi olla myös Forssan kampuksen palvelukeittiössä.

Tehtävään edellytetään alan perustutkintoa ja työkokemusta vastaavissa tehtävissä sekä voimassa olevaa hygieniapassia. Arvostamme järjestelykykyä, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja ripeää otetta työhön. Lisäksi hakijalta toivotaan suomen ja englannin kielen perusteiden hallintaa (noin taso A2.2).

Ennen työsuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote (laki 504/2002).

Hakemukset tehtävään Kuntarekryn kautta viimeistään 7.1.2024.

Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalveluvastaava Sari Mattila, puh 050 455 2501 sari.mattila@hamk.fi.

Lisätietoja

http://www.hamk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ruokapalveluvastaava Sari Mattila, puh 050 455 2501 sari.mattila@hamk.fi

Lisätietoja

Biotalouden yksikkö, Mustialan yhteiset palvelut

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on yli 8 800 opiskelijan ja noin 680 asiantuntijan monialainen ja työelämälähtöinen korkeakoulu, jossa on 29 amk-tutkintokoulutusta, 13 ylempää amk-tutkintokoulutusta sekä ammatillinen opettajakorkeakoulu. Koulutuksista yksitoista on englanninkielisiä. HAMKin seitsemästä kampuksesta kuusi sijaitsee Kanta-Hämeessä ja yksi Etelä-Pirkanmaalla.

Mustialan valmistuskeittiö ja Forssan palvelukeittiö tuottavat ruokapalveluja molempien toimipisteiden opiskelijoille ja henkilökunnalle.


Osoite: Mustialantie 105, 31310 Mustiala

Rekommenderade jobb