Kokki - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Aleksia ruoka- ja siivouspalvelut hakee

Kokkiamääräaikaiseen työsuhteeseen 30.6.2022 saakka Aleksian Pataan.

Aleksia on Nurmijärven kunnan liikelaitos, jonka perustehtävänä on tarjota asiakaslähtöisiä palvelusopimuksiin perustuvia ruoka- ja siivouspalveluita.

Työskentelet Aleksian Padassa kokkitiimissä, joka huolehtii Cook and Chill ruuanvalmistuksesta.

Työ on kokopäivätyötä, viikkotyöaika on 38:15h +30min/pv omaa aikaa oleva ruokatauko.

Toivomme vähintään cateringalan tutkintoa tai tehtävän edellyttämää työkokemusta ja osaamista. Lisäksi Suomen kielen hyvä taito on tarpeellinen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet hyvä oman työn organisoija ja atk-taitosi ovat hyvät. Työsi teet suurella sydämellä tarjoten asiakkaalle hyvinvointia mukavalla ruokailuhetkellä nautitun hyvän ruoan avulla.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä mukaan Aleksian ammattilaisten joukkoon kehittämään ruoka- ja siivouspalvelun toimintaa tulevaisuuteen. Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset luomaan ruokamuistoja nuorille, saat hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja kannustavan tiimin tuen. Lisäksi saat käyttöösi E-passi liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. palveluesimies Minna-Liisa Haapamäki, p. 040 317 2116 (arkisin klo 8-16), minna-liisa.haapamaki@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Palkkaus perustuu kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen. Tehtävässä sovelletaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta.

Hakuaika päättyy 31.10.2021klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Haastattelut alkavat jo hakuaikana.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-5289
  • 12.10.2021 - 31.10.2021 15:00
  • NurmijärviUusimaa

Yhteystietomme

vs. palveluesimies Minna-Liisa Haapamäki, p. 040 317 2116 (arkisin klo 8-16), minna-liisa.haapamaki@nurmijarvi.fi.

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb