Skip to main content
test
kokki / ruokapalvelutyöntekijä - Suomussalmen kunta

Suomussalmen kunnan tekniset palvelut hakee
KOKKIA / RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ vakinaiseen työsuhteeseen.

Suomussalmen kunnan uusi Ruukinkankaan koulu on valmistunut keväällä 2022 ja keskuskeittiö aloittaa siellä toimintansa kesäkuun aikana. Elokuussa 2022 aloittaa n. 400 perusopetuksen oppilasta (1-9 lk) Suomussalmen Lukiossa opiskelijoita on n. 100. Henkilökuntaa on kaikkiaan hieman yli 70.
Keskuskeittiö valmistaa n. 1 200 ateriaa päivässä, ruokatuotantotapa on cook&serve ja tuotannosta noin puolet jaetaan lähtemään lämpimänä; tarjotinannoksina, lämpövaunuissa ja lämpölaatikoissa sekä yksittäisinä aterioina. Asiakkaina on päiväkodit, koulut, lukio, hoito- ja hoivalaitokset, kotipalveluasiakkaat sekä henkilöstö. Työtä tehdään myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä ja se toimii vuoden jokaisena päivänä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kokin tai vastaavaa ravitsemis- tai cateringalan koulutusta sekä riittävää ja monipuolista työkokemusta suurtalouskeittiötyöstä sekä hygieniapassia. Jamix -ruokatuotanto-ohjelman sekä omavalvonta-ohjelmien käyttökokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä IT-taitoja.

Työhön sisältyy perus- ja erikoisruokavalioiden sekä rakennemuunnettujen ruokien valmistusta, ruoan jakelua, pakkaamista, linjastotarjoilua sekä astiahuoltoa.

Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää omaa työtään. Tehtävään valitulta edellytetään mahdollisuutta varallaoloon Ruukin keskuskeittiöllä.

Työaika on 38,25 h/viikko. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja kunnassamme käytettävän tehtävien vaatimusluokituksen mukaan (KVTES06RUO05A). Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen vaalin vahvistamista. Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.suomussalmi.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/ruoka-ja-siivouspalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Merja Heikkinen, puh. 044 571 0254, merja.h.heikkinen@suomussalmi.fi

Lisätietoja

Suomussalmen kunta

Suomussalmen kunnan teknisten palvelujen alaisuudessa toimii tilapalvelut, ruoka- ja siivouspalvelut, rakennus- ja ympäristövalvonta, ympäristötekniikka ja vesihuoltolaitos. Teknisen toimialan vakituisen henkilöstömäärä on noin 80.


Osoite: Kauppakatu 20, 89600 Suomussalmi

Rekommenderade jobb