Skip to main content
test
Kokki, Santasport ravintolamaailma - Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Haemme joukkoomme Santasport ravintolamaailmaan KOKKIA. Tehtävä on vakinainen ja täytetään heti pätevän henkilön löydyttyä.

Santasport ravintolamaailma koostuu opiskelijaravintola Puhdista, kahvila Buustista ja tilausravintola Leiripaikasta. Asiakaskunta on hyvin laajaa ja asiakkaina ovat pääasiassa korkeakoulu- ja toisen asteen opiskelijat, erilaiset kurssien ja leirien asiakkaat, eritasoiset kotimaiset- ja kansainväliset urheilijat, turistit ja yritysasiakkaat. Santasportin ravintolat ovat auki vuoden jokaisena päivänä ja työ on monipuolista kaksivuorotyötä.

Kokin tehtäviin kuuluu mm:
- herkullisen ja terveellisen lounaan ja päivällisen valmistaminen
- tilaus- ja edustustarjoilujen valmistaminen
- muut keittiön työtehtävät sekä asiakaspalvelu

Kokiksi valittavalta edellytetään alan koulutusta sekä kokemusta ja osaamista lounas- ja tilaustarjoilujen hoitamisesta, palveluenglannin hallintaa sekä hygieniapassia.

Tehtävää täytettäessä arvostamme ammatillisten valmiuksien lisäksi:
- hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja organisointitaitoja
- joustavuutta, positiivista ja ahkeraa työnotetta sekä paineensietokykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin
- kustannustietoutta
- tieto- ja viestintäteknisiä/ICT- valmiuksia käyttää tuotannonohjausjärjestelmää
- työpaikkaohjaajakoulutusta

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän monialaisessa REDU-konsernissa ammatillisen koulutuksen näköalapaikalla. Tuemme työssäjaksamistasi mm. kattavilla henkilöstö- ja hyvinvointieduilla (mm. hyvä työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, henkilökuntaetu Santasportin palveluihin ja Wellevin työhyvinvointikeskukseen). Monipuolisten mahdollisuuksien avulla kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi.

Valitun henkilön on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä on mahdollinen kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.redu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Arja Saarela-Sorri, p. 040 1207601, e-mail etunimi.sukunimi@redu.fi

Lisätietoja

Ravintolapalvelut

Ravintolapalvelut koostuvat REDU:n koulutusyksiköiden ja Lapin Urheiluopiston Santasport Ravintolamaailman asiakkaiden, opiskelijoiden ja henkilöstön ravitsemispalveluista. Lisäksi ravintolapalvelut tuottavat kokous- ja työhyvinvointikeskus Wellevin kokous-ja ateriapalveluita sekä muita tilaus-, edustus- ja juhlapalveluita Rovaniemen koulutuskuntayhtymän sisäisille ja ulkoisille asiakkaille.


Osoite: Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi

Rekommenderade jobb