Skip to main content
test

Tarvitsemme kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä lyhyt- ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Sijaisuuksien kestot ovat yhdestä päivästä useampaan kuukauteen. Tehtävät ovat ruokapalvelujen asiakaspalvelu- ja ruoanvalmistus- sekä niihin liittyviä muita keittiötehtäviä hoiva-, koulu- ja päiväkotiaterioita tuottavissa keittiöissä Raision kaupungin alueella. Työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin ma-pe, hoivapalveluyksikössä työvuoroja on myös viikonloppuina ja arkipyhinä.

Täytä sähköinen hakemus suomen kielellä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi , tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoita hakemuksessa milloin olet käytettävissä, päivitäthän tietoja tarvittaessa. Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Edellytämme alan ammatillista koulutusta tai kokemusta suurkeittiötyöskentelystä, erikoisruokavalio-osaamista, hygieniapassia, ajantasaista salmonellatodistusta, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja, valmiuksia tietojärjestelmien käyttöön, sekä suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa. Joidenkin tehtävien hoitaminen edellyttää B-luokan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta työpäivän aikana.

Lisätietoja

http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Salonen, p. 044 7972201
Mervi Heinonen, p. 040 5232496

Lisätietoja

Raision kaupunki, Tekninen keskus, Tilapalvelut, Ruokapalvelut

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen kotikaupunki ja 1 400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa työhön ruokapalveluun!


Osoite: Nallinkatu 2, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb