Kolin siirtokokoelmanhoitaja

Lieksan kaupungin palveluympäristössä on haettavana Kolin siirtokokoelmanhoitajan toimi.

Sivutoiminen, määräaikainen ajalle 1.10.2020 - 31.7.2022 siirtokokoelmanhoitajan toimi Lieksan kaupungin Kolin koululla sijaitsevassa siirtokokoelmassa. Siirtokokoelma palvelee Kolin yhtenäiskoulun oppilaita ja kylän asukkaita.

Siirtokokoelmanhoitajan työtehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kokoelmanhoidolliset tehtävät ja digituen antaminen asiakkaille.

Eduksi luetaan kiinnostus osallistua lukemisen edistämiseen sekä kiinnostus Kolin siirtokokoelman kehittämiseen yhteistyössä siirtokokoelman asiakkaiden kanssa. Arvostamme kokemusta Koha-kirjastojärjestelmän käytöstä. Olemme osa Vaara-kirjastokimppaa.

Työaika 5 h/viikko.

Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastotoimenjohtaja Sanna Turunen, sanna.turunen@lieksa.fi, 040 1044 000.
Hakemukset www.kuntarekry.fi tai postitse Lieksan kaupunki, PL 41, 81701 Lieksa

Lieksan kaupunki, Hyvinvointi, Kirjasto
Osoite: Aapiskukontie 11, 83960 Koli

Lieksa on noin 11 000 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 400 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – Missä korpi, siellä kulta