Kolme lähihoitajaa tai sosionomia

Joko olet kuullut Kallion uudesta varahenkilöstöyksiköstä?

Se on hoitoalan ammattilaisista koostuva, sukkelasti vaihteleviin tilanteisiin reagoiva yksikkö, jonka puoleen käännytään, kun tarve on suurin.

Varahenkilöstömme laajenee ja etsimme varahenkilöstöyksikköömme kehitysvammapalveluihin

KOLMEA LÄHIHOITAJAA TAI SOSIONOMIA

Varahenkilöstöyksikössä työ on monipuolista, vaihtelevaa ja palkitsevaa! Työ on 2-vuorotyötä kaikkina viikonpäivinä. Työalueena on koko Kallion alue. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas, itseohjautuva, joustava, vastuullinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaat kehittämismyönteisen asenteen, eli olet kaiken kaikkiaan huipputyyppi ja henkilö ketä etsimme! Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden päästä tekemään jotain ihan uutta ja kehittämään uudenlaista toimintaa!

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 2§ 2mom.) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015 3§ 2mom.) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Toimet täytetään sopimuksen mukaan. Palkkaus on kunnallisen yleisen KVTES:n mukaan. Palkkauksessa huomioidaan työn tekeminen erilaisissa toimintaympäristöissä.

Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48 § mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksyttävä lääkehoidon lupa.

Lähesty meitä kiinnostusta herättävällä hakemuksellasi kuntarekryn (kuntarekry.fi) kautta viimeistään 27.9. 2020. Valitsemme parhaat hakemuksen tekijät haastatteluun ja lähetämme kutsun sähköpostilla.

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio on noin tuhannen ammattilaisen työyhteisö, joka tuottaa sote-palvelut Alavieskassa, Nivalassa, Sievissä ja Ylivieskassa.

Lisätietoja:
- Palveluesimies, varahenkilöstö: Anne Välikangas p. 040-635 5406
- Palveluesimies, kehitysvammaisten asumispalvelut: Mervi Krapu p. 044-419 5747
- Palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044-419 5008
tai sähköpostilla : etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja:
- Palveluesimies, varahenkilöstö: Anne Välikangas p. 040-635 5406
- Palveluesimies, kehitysvammaisten asumispalvelut: Mervi Krapu p. 044-419 5747
- Palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044-419 5008
tai sähköpostilla : etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kehitysvammapalvelut
Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!