Kolme lähihoitajan toimea - Sodankylän kunta

Kolme lähihoitajan toimea

Sodankylän perusturvalautakunta hakee vanhustyöhön 28.6.2019 klo 12.00 mennessä

KOLMEA (3) LÄHIHOITAJAA tehostetun palveluasumisen yksikköön, Hannuksenkartanoon

Sodankylän vanhustyössä tarjoamme kehittyvän työympäristön, monipuolisen ja haasteellisen työn ja kannustavan työyhteisön.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto.

Eduksi katsomme työkokemuksen vanhustyöstä ja muistisairaiden vanhusten hoidosta. Hakijalta odotamme oman työn kehittämishalukkuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä toimia itsenäisesti. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä ylläpitävää työotetta.

Henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatamme neljän (4) kuukauden koeai-kaa.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Sodankylän kunta on savuton, hajusteeton ja päihteetön työpaikka.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain: 238656. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Hannuksenkartanon osastonhoitaja Maaret Siikaluoma puh. 040 739 2320 ja vanhustyönjohtaja Inga Mukku puh. 040 530 6679

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut
Osoite: Kurunokantie 5, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 8600 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan