Kom till social- och hälsovård som sommarjobbare. - Borgå stad

Kom till Borgå stads social- och hälsovård som sommarjobbare.

Vi söker yrkesutbildade och studerande inom social- och hälsovårdssektorn för värdefullt arbete.

Vill ha sommarjobb? Funderar du på att byta jobb? Arbetet passar även studerande inom branschen om de har rätt kunskaper. Som studerande kan du skaffa dig värdefull arbetserfarenhet och prova på nya möjligheter.

Vi kommer överens om en för dig lämplig arbetsplats och -tid. Arbetets inledningsdatum och längd anpassas enligt dina behov. Under intervjun kommer vi tillsammans överens om arbetsförhållandet.

Vi är stolta över våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster och vårt mod att fördomsfritt förnya dem tillsammans med våra invånare i olika åldrar. Vi satsar på arbetets kvalitet och personalens utveckling. Människan och en smidig vardag är viktiga för oss.

För uppgiften krävs ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar.
Vi hjälper dig med att skaffa de läkemedelstillstånd som arbetet kräver.

Skicka in din ansökan redan idag. Vi intervjuar redan under ansökningstiden som går ut den 8 juni 2020 kl. 15.

Läs mer

https://www.borga.fi/

Mer om arbetsgivaren

Vårdchef Katja Blomberg ger mer information, tfn 040 632 9229

Social- och hälsovårdssektorn
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.

Borgå stad - Rökfri arbetsplats