Skip to main content
test
Kommunikaatio-ohjaaja, Lasten ja nuorten yksikkö - Itä-Savon sairaanhoitopiiri

Haemme kommunikaatio-ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen perusterveydenhuollon tulosalueelle Lasten ja nuorten yksikköön Savonlinnaan.

Lasten ja nuorten yksikkö vastaa Itä-Savon sairaanhoitopiirin alueella lasten, nuorten ja perheiden erityispalveluista. Yksikössä toimii moniammatillisia työryhmiä, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, puheterapeutteja, sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja, perheterapeutti ja erikoislääkäreitä. Huolehdimme työryhmässämme uusiutuvasta näyttöön perustuvasta menetelmäosaamisesta ja kehitämme työtämme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Etsimme joukkoomme nyt kommunikaatio-ohjaajaa. Asiakaskuntamme koostuu 0-23 -vuotiaista ja heidän perheistään. Kommunikaatio-ohjaajana pääset tekemään yhteistyötä esimerkiksi varhaiskasvatuksen ja terveydenhuollon eri yksiköiden kanssa. Työnkuvaan kuuluu mm. kommunikaatiota tukevan materiaalin valmistus lapsen arkeen, ohjauskäyntien valmistelu ja dokumentointi. Moniammatillinen yhteistyö, konsultointi, ohjauksen antaminen puhevammaisen lapsen lähiyhteisöille ja kommunikaatio-ohjausprosessin suunnittelu, dokumentointi ja kehittäminen. Työ vaatii oman auton käyttöä.

Työskentelysi tueksi tarjoamme hyvät työnohjausmahdollisuudet, kouluttautumismahdollisuudet ja lämpimän tuen mukavassa työyhteisössämme.

Pätevyysvaatimuksena on vähintään sosiaali -tai terveysalan koulutus (Valvira) ja puhevammaisten tulkki (EAT). Hakijalta toivotaan laaja-alaista työkokemusta neuronkirjon lasten ja nuorten ohjauksesta, perheiden kanssa työskentelystä, kuntouttavasta työstä sotealalla sekä varhaiskasvatuksessa. Eduksi katsotaan myös että hakija kykenee itsenäiseen, vaihtuvaan työhön ja työnkuvaan, jossa tarvitaan vuorovaikutustaitoja työskennellä hyvin erilaisten ihmisten parissa.

Tehtävän täytössä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden arvioinnin perusteella. Työ aloitetaan valinnan jälkeen sopimuksen mukaan.

Valintapäätös on ehdollinen, kunnes valittu on valintapäätöksen saatuaan 30 päivän kuluessa ilmoittanut kirjallisesti ottavansa tehtävän vastaan sekä esittänyt hyväksyttävän todistuksen terveydentilastaan, mikä sisältää työnantajan edellyttämän tartuntatautilain 48 §:n mukaisen arvion soveltuvuudesta tehtävään ja huumetestin. Lisäksi valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Palvelupäällikkö Sirpa Ahola-Lyytikäinen, p. 044 417 2163.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi.

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb