Kommunikations- och marknadsföringsassistent - Raseborg stad

Raseborgs stadsutvecklingsavdelning söker en kommunikations- och marknadsföringsassistent till ett tidsbundet anställningsförhållande fr.o.m. oktober/november 2021 till 31.12.2022 med möjlighet till förlängning.

Till assistentens arbetsuppgifter hör varierande stödfunktioner inom kommunikation och marknadsföring.

Assistenten stöder informatören och ett marknadsföringsteam i sitt arbete, bland annat genom att betjäna invånare och samarbetspartners per e-post, telefon, på webbplatsen Raseborg.fi samt i våra sociala medier. Du har hand om diverse praktiska arrangemang inom kommunikation och marknadsföring, till exempel bokning och beställning av annonsmaterial, foton och trycksaker.

Vi söker dig som är kommunikativ, organiserad och tycker om att arbeta i team. För att lyckas med uppgiften behöver du utmärkta kunskaper i både på finska och på svenska, såväl i tal som i skrift. Andra språkkunskaper räknas som merit. Du är van vid att använda Office-program och har lätt att lära dig att använda olika digitala verktyg. Dessutom kommunicerar du smidigt i sociala medier och är inte rädd för digitala publiceringsplattformar.

Vi kräver inte tidigare arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men all motsvarande arbetserfarenhet och utbildning som stöder arbetsuppgifterna räknas som merit. Det är ett plus om du också har erfarenhet inom foto och video samt grafisk framställning och verktyg som InDesign och Photoshop.

Sista ansökningsdag är fredagen den 24 september 2021. Intervjuerna ordnas under oktober månad och arbetet inleds vid tidigast möjliga tidpunkt eller senast i november.

Skicka din fritt formulerade ansökan samt CV och löneanspråk som en bilaga via Kuntarekry.

Läs mer

https://www.raseborg.fi/hem/forvaltning/stadsutvecklingsavdelningen/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Utvecklingschef Jennifer Gammals, jennifer.gammals@raseborg.fi, 040 141 6863
Informatör Petra Louhimies, petra.louhimies@raseborg.fi, 019 289 2112

Lär dig mer om oss

Stadsutvecklingsavdelning

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Adress: Raseborgsvägen 37, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb