Kommunikationsplanerare - Borgå stad

Vi söker en handlingskraftig och idérik yrkesperson inom kommunikation för ett tidsbegränsat uppdrag som kommunikationsplanerare från den 3 maj 2021 till den 31 december 2022 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder ett intressant och mångsidigt arbete i Borgå stads största framtidssektor, bildningssektorn. Bildningssektorn har fem uppgiftsområden: tjänsterna inom småbarnspedagogik, utbildningstjänsterna, de svenskspråkiga utbildningstjänsterna, kultur- och fritidstjänsterna samt bildningssektorns ledning.

Du planerar bildningssektorns kommunikation som helhet, dess verksamhetsmodeller och aktuella kommunikation (t.ex. utvecklingsprojekt, nya verksamhetsmodeller och lagändringar) samt har en central roll när det gäller förnyelsen av stadens webbplats för bildningssektorns del.

Du ansvarar även för samordningen av arbetsplatskommunikationen som helhet. Sektorn har omkring 1 400 anställda och omkring 100 chefer. Du har ett nära samarbete med sektorns ledning och experter samt är partner inom koncernkommunikationen. Bildningsdirektören är din chef. Därtill finns även ledningsgruppen med representanter från uppgiftsområdena till stöd för dig.

Du har erfarenhet av att samordna och strukturera helheter samt producera innehåll inom strategisk kommunikation. Du förstår digitala system och det är naturligt för dig att arbeta i olika slags nätverk. Du har utmärkta skriftliga och muntliga kommunikationsfärdigheter. Du behärskar olika kommunikationsmedel och -kanaler på ett mångsidigt sätt, från mediekommunikation till webbkommunikation. Du använder skickligt sociala medier och kan ge andra anvisningar i användningen samt har förmåga att snabbt ta till dig även nya kommunikationsmedel.

Du uppfattar snabbt helheter och varierande situationer. Du är initiativrik och kan hantera även stressiga situationer väl. Arbetet kräver dessutom en energisk attityd, samarbetsfärdigheter och flexibilitet.

Behörighetsvillkoren är lämplig högskoleexamen och flera års erfarenhet av expertuppgifter inom kommunikation. Vi önskar att du har goda muntliga kunskaper i finska och svenska samt goda skriftliga kunskaper i någotdera av de inhemska språken. Vi värdesätter goda kunskaper i engelska.

Personen som väljs ska uppvisa ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan prövotiden löper ut. Prövotiden är fyra månader. Lönen utgår enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA).

Det är möjligt att en videointervju ingår i rekryteringsprocessen, och intervjuerna kan inledas redan innan ansökningstiden har löpt ut.

Skicka in din ansökan via länken Sök nu! före den 21 april 2021 kl. 15.

Läs mer

https://www.borga.fi/

Mer om arbetsgivaren

Mer information: bildningsdirektör Sari Gustafsson, 045, 657 7892, sari.gustafsson@porvoo.fi

Bildningssektorns ledning
Adress: Konstfabrikgatan 1, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.

Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs